“You have a pretty face, a nice ‘bolletje’ “

Ik dacht even aan een vervroegde 1 aprilgrap. Honderden bekende Nederlanders gingen een Coronalied zingen. Niets blijft ons bespaard. Ik denk dat onze hond direct naar zolder gaat als hij het hoort. En wij ook.

Ik snap dat mensen sociale steun zoeken. Zonder voetbal, zonder Olympische spelen, zonder songfestival, zonder zonnig terras. Zonder Matthijs van Nieuwkerk. 

In de laatste aflevering van DWDD zei hij dat hij nooit in het Engels interviewde. Omdat hij er niet lenig genoeg voor is qua taal.

Een uitzondering had hij gemaakt voor Agessi. HIj had tegen de kale tennisser gezegd: “You have a pretty face, a nice bolletje.”

Het publiek begon te lachen. En dat vond Matthijs niet leuk. Nu wist hij het zeker. Hij zou nooit meer in het Engels interviewen!

En dáárom hebben wij George Clooney gemist. En nog een paar andere geweldige internationale gasten.

Omdat Matthijs te bang was. Bang om uitgelachen te worden.

De geweldige interviewer Matthijs! 

Ik zou direct voor George Clooney naar de studio geraced zijn.  Hoe krakkemikkig het Engels van Matthijs ook zou zijn geweest.En aan Marc-Marie, naar wie wij onze zoon Marc-Marie vernoemd hebben, om een speciale plaats gevraagd. Graag vooraan. 

Angsten zitten er kennelijk diep in bij de mens. 

Rockefeller zie ooit “If you want to succeed you should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted success.” 

Je zult echt dingen anders moeten doen als je andere resultaten wilt. 

Een boek schrijven bijvoorbeeld. 1 op de 4 mensen droomt ervan. Het verhoogt je status als ondernemer. Je krijgt meer uitnodigingen voor lezingen. Je wordt gezien als dé expert. 

Het niet zo moeilijk als je denkt. 

Ik heb een manier waardoor schrijven elke dag een feestje wordt. En je veel mensen bereikt. Veel meer dan nu….. 

Met een hoge expert status hebt word je niet gezien als een verkoper, maar als een expert:) En als expert kom je makkelijker bij klanten binnen. 

En het mooie: je hoeft niet eens een letter geschreven te hebben voodat die marketing gaat werken. 

Dat leg ik je uit in in mijn online plan-schrijf-publiceer-verkoop-je-boek-programma. 

En ik geef je ideeën waarover je kunt schrijven. Want veel mensen denken dat ze niet genoeg weten of hebben geen idee waarover ze moeten schrijven.

De prijs van het programma is echt te laag. Ik heb mijzelf echt in de uitverkoop gedaan. En dat was een foutje van mij. 

Daarom heb ik besloten dat die prijs alleen vandaag en morgen nog geldt. Daarna gaat hij flink omhoog.

Het programma kost nu nog €37. (ex BTW) 10 lessen, ook met video. Onbeperkt geldig. Dus je kunt alles op je eigen tempo doen. Een betaversie. Dus geen fancy leeromgeving.

Maar met topinhoud. Een methode die ik ooit gehaald heb uit de VS, waardoor ik twee boeken heb geschreven en een managementsoap voor Managementsite.

En nu een topondernemer begeleid bij haar boek dat in september verschijnt.

Mijzelf in de uitverkoop gooien, daar hou ik niet zo van. Dat was die stomme angst die Matthijs ook had. En daar ben ik klaar mee.

Je kunt je hier inschrijven.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.