Workshop Creatieve Content Emailmarketing

Met een strategie die werkt, persoonlijk én verbindend is.

Joúw unieke content

Hoe?

Wat levert het je op?

De workshop

Je communicatiekracht is enorm belangrijk als je ondernemer bent. 

Maar hoe doe je dat nu effectief? Je hebt al zoveel te doen, aan je échte werk kom je  soms niet eens toe .

Je bent wel eens begonnen met een mail,  een blog, maar je wilt het nu eens echt goed aanpakken omdat je je realiseert dat het belangrijk is als je wilt groeien in en met je bedrijf. 

Persoonlijke communicatie

Mijn specialiteit is persoonlijke communicatie. Niet alleen omdat ik er een passie voor heb. Maar ook omdat persoonlijke communicatie werkt. Grote bedrijven doen hun uiterste best persoonlijk te zijn. Wat natuurlijk niet altijd lukt....

Het voordeel van ZZP'ers en het MKB is dat ze dat heel goed kunnen uitbuiten! Ik leer je graag hoe.

Creatieve content

Ik haal ze er zo uit. De mails die gekopieerd zijn en niet laten zien wie jij bent. Die te veel op sales gericht zijn. Gebaseerd op formatjes. Die weerstand oproepen. Ik leer je hoe je wérkelijk verbindt via tekst en content voor filmpjes. Die ook van waarde is voor jouw doelgroep. Wat klanten willen niets liever dan jou leren kennen en meer waardevolle kennis ontvangen over wat hen bezighoudt.

Gewoon Ongewoon Maken

Wat schrijf of vertel je? En aan wie? Wat geef je aandacht? Mijn ervaring is dat ondernemers vaak blind zijn geworden voor wat hen onderscheidt en waarmee ze zich kunnen profileren. Het is 'gewoon' geworden. Ik haal het gewone uit jouw bedrijf en breng het naar voren. Content waarmee je klanten blij maakt en verrijkt. En jezelf ook.

Wat je moet weten

Veel gestelde vragen

Gestructureerd en authentiek te werk gaan

Over de workshop

Juist als je geen tijd hebt, zou het slim zijn te komen. Ik leer je content te creëren voor een heel jaar. Binnen een strategie. Zodat het een kopzorg minder wordt. 

Bekend fenomeen. Ik coach je zodat je enthousiast blijft. Ik kan je ook helpen met de uitvoering zodat je het ook echt gaan doen. Daar zijn ook handige tools voor. 

Als marketing een truc wordt, is het contraproductief. Maar als je jezelf laat zien zoals je dat ook aan je klanten live doet- die je hopelijk goed kent?-  is emailmarketing een verrijking. Geen opgelegd pandoer. Maar mailmarketing die laat zien wie jij bent. persoonlijk. Zonder trucjes.  Die ook  waardevolle kennis biedt aan je klanten. 

Ook als je nog niet zover bent, zijn je missie en doelen nog niet 100% helder is het best slim om deel te nemen. Je hebt moeite om te omschrijven wat jouw diensten of producten waard zijn voor klanten. Juist dan zou ik je aanraden te komen. We beginnen gewoon bij het begin van communicatie als dat nodig is. 

Praktisch...

De workshop duurt 3 uur. Ik doe het met maximaal 5 mensen aan tafel omdat ik graag iedereen echte aandacht geef. Na de workshop heb je ook nog wat huiswerk, maar als het goed is heb je dan hebt fundament voor een heel jaar emailmarketing staan. 

De workshop kost 89 euro. (ex BTW). 

Het is natuurlijk niet zo dat je alle teksten voor het hele jaar klaar hebt. Maar je hebt wel een begin gemaakt met de structuur voor het jaar. Je weet waar je over moet schrijven. Je leert jouw-tone-of-voice kennen.  Je hebt de basiscontent voor het jaar klaar staan, en weet hoe je die verder moet invullen. 

Dat snap ik heel goed! Soms moet er van alles qua techniek en je website worden aangepast. Ik werk met mensen samen die dat op een fantastische manier voor je kunnen doen. Dus geen zorgen daarover!  Die technische basis is belangrijk uiteraard. Maar het zijn de pannen en het gasfornuis. Het gaat erom dat je daarmee lekkere gerechten kunt maken. 

Maillijsten bouw je op. Dat ga ik je leren. Dus of je nu 10, 100 of 1000 mensen of meer op je lijst hebt staan, of helemaal 0, dat maakt voor de workshop niet uit. Het gaat erom dat je gaat beginnen als je direct en persoonlijk wilt communiceren met je doelgroep. Of, als je wat verder bent al, je communicatie in de mailmarketing naar een hoger level brengt. 

Effectief en beter communiceren met je netwerk met Lidwien

Ik vertel je graag hoe emailmarketing voor je gaat werken. 

Meld je hier aan voor de volgende workshop

Vrijdag 27 maart 2020.  Van 14.00-17.00 in Haarlem.

Vrijdag 24 april 2020. Van 14.00-17.00 in Amsterdam 

Resultaat:

Gratis

strategiesessie

Een hekel aan netwerken?
Terwijl je weet dat het belangrijk is…
Boek een gratis strategiesessie en laat geen goud meer liggen in je netwerk.

Talk To Us & We’ll Talk To You!