Wat klanten zeggen

Met Lidwien leer je systematisch netwerken. Haar workshops hebben een fijne persoonlijke sfeer, met een actieve deelname en ruimte voor verhalen. Superonderhoudend en leerzaam!
Gigi Bowmer
Ondernemer | make-up advies voor ambitieuze vrouwen
De mails die je voor mij geschreven hebt om mijn bestaande klanten uit te nodig voor mijn Profit Workshops, waren top. Toen ik die zelf schreef had ik nauwelijks respons maar met jouw teksten zat mijn workshop in mum van tijd vol. Echt super. Ik kijk uit naar mijn nieuwe site en emailcampaggne die je voor mij gaat doen.
Ik had wat weerstand tegen het systematisch netwerken. Maar uiteindelijk zorgt dat er voor dat je het zakelijk en persoonlijk aanpakt. Want tips en trucs die kun je natuurlijk ook van het internet plukken. Het ging veel verder dan ik dacht.
Tracker
Lidwien is gedreven. Actueel, op de hoogte van zaken en alleen goed is goed genoeg. Dan komt er nog een portie humor en zelfspot bij die helpen de zaken te realiseren. En ze is ook niet te beroerd om naar zichzelf te kijken en dus naar jou. Ik geniet altijd van de manier waarop ze schrijft en vertelt. Levendig en zinnig. To the point.
Marieke Versluis
Loss and Transition coach
Lidwien geeft echte eye openers en concrete handvatten.
Lidwien is een pittige begeleider die je helpt om over je eigen schaduw heen te stappen.

Gratis

strategiesessie

Een hekel aan netwerken?
Terwijl je weet dat het belangrijk is…
Boek een gratis strategiesessie en laat geen goud meer liggen in je netwerk.

Talk To Us & We’ll Talk To You!