Anderen over Lidwien

Elke week is het weer een feestje om in de online copywritestudio te zijn. Ik krijg zoveel input en ideeën van Lidwien. De copywriteformats zelf zijn ook heel fijn om te lezen. Ik ben al 20 jaar ondernemer en heb al veel voorbij zien komen, veel hypes. Dit is fundamenteel. Ben heel blij."
José Glas
Eigenaar José Glas Corporate Fashion
"Onze reden om meer met Lidwien samen te werken was de wens om regelmatiger nieuwsbrieven te sturen. met pakkende teksten en titels die er uit springen. In elk copywriteformat zit weer een uitdaging om opnieuw naar eerdere teksten te kijken of het de volgende keer beter te doen. Het geeft veel nieuwe ideeën en vooral betere teksten!"
Rik van Putten
Marketing FFWD Wheels
Lidwien heeft in korte tijd gezorgd dat onze teksten op onze website en LinkedIn beter gelezen worden waardoor er concrete interesse ontstaat: leads en klanten. Ze deelt haar kennis op een plezierige en snel te gebruiken manier met haar formats en geeft ons een handvatten om technische teksten lekker lees baar en pakkend te maken "
Paul Hörchner
directeur Enginia
”Lidwien is een van de meest getalenteerde tekstschrijvers die ik ken. Ze dompelt zich helemaal onder in het onderwerp en de belevingswereld van onze klanten.... terwijl haar schrijfstijl tegelijkertijd ontwapenend, gepassioneerd als to the point is. Ze zorgt iedere keer weer dat zowel haar blogteksten als haar commerciële teksten goed bij onze bedrijfscultuur passen. 
Haar storytellingkwaliteiten zorgen ervoor dat onze klanten iedere keer weer uitkijken naar onze volgende nieuwsbrief. Zeer aan te bevelen."
Eric Janssen
Business Development Swiss Pharmacan Ag
"Wat is ie weer ijzersterk! Ik heb zo'n lol gehad om je verhaal. 
Echt supersterk en goed gedaan!! Heerlijk om te lezen."
Anneke van den Berg
Kindercounselor
"Opvallend goed verzorgde, uitgewerkte thema's waar je meteen mee aan de slag kan. Een klein beetje theorie, maar vooral praktisch. Af en toe lag ik ook dubbel van de lach, omdat Lidwien heel geestig is en het nooit saai is. Verder valt mij het maatwerk en de zorgvuldigheid van handelen op bij Lidwien. Ze richt zich volledig op jou en maakt iets dat ook echt bij je past. Lidwien? Ik zeg DOEN!”
Joyce Paashuis
Rechtbijarbeid
“Het dagelijks inboxbombardement aan nieuwsbrieven, gratis-boeken, aanbiedingen en ander gewenst of ongewenste infobesitas, met de deleteknop al klaar voor de start tot… die éne andere spijker-op-zijn-kop-maling van Lidwien Jansen. Je doét lezen. Niet te saai, niet te lang, modern, bij de tijd, met humor en intelligent creatief.”
Josette Berg​
Integral certified Counselor
“Ik lees je mails altijd! Ik krijg zo ontiegelijk veel in mijn mailbox, maar jou sla ik nooit over. Echt nooit. Ik lees ze soms wel een paar keer. En oh ja, ik bewaar ze ook nog. Omdat ze niet alleen erg leuk zijn, maar ook heel leerzaam.”
Jan de Hoog
Eivissa BV
"Lidwien stelt fijne slimme vragen en weet je op een lekkere manier in actie te zetten. Heel fijne workshop!"
Frida de Koning
trainer| coach stemgebruik congruentie
‘Weet je dat je een van mijn favoriete auteurs bent? Je boek ken ik niet maar je korte stukkies wel. Klasse weer deze.”​
Ellen van den Haak​
Senior Communications Manager Involve​

"Lidwien geeft altijd persoonlijke aandacht en kijkt grondig mee naar mijn teksten. Ze geeft goede tips en door middel van haar tekstrecepten inspireert ze mij enorm. Ze schrijft pakkende en goede teksten en ik ben ontzettend blij dat ze me helpt! Zo weet ik zeker dat mijn bericht zeer pakkend gaat zijn."

"Lidwien is een enorme powervrouw. Iemand die kansen ziet en er ook vol voor gaat. Ze is altijd bezig met aanscherpen van haar aanbod, ze weet de taal van de doelgroep. Ze is sociaal, betrouwbaar en wil oprecht het beste voor haar klanten. En zoals ik eens grappend tegen haar zei: Lidwien heeft meer ballen dan een voetbal elftal!”
Joella van der Boom​​
Personal Branding Consultant​
"Lidwien's workshops hebben een fijne persoonlijke sfeer, met een actieve deelname en ruimte voor verhalen. Superonderhoudend en leerzaam!"
“Op Linkedin zag ik een aanbod van Lidwien langskomen voor een periode van 6 weken waarin je "recepten "ontvangt voor verbetering van je zakelijke communicatie op social media. Het sprak me aan dus ik hapte meteen toe. Zo kwamen wekelijks de tips & tricks bij me binnen, in de vorm van copywriterecepten.

Opvallend goed verzorgde, uitgewerkte thema's waaronder 'gebruik clichés', woorden die je wel en die je niet moet gebruiken, 'Saaie Stuff' en nog véél meer. Je kunt er meteen mee aan de slag. Af en toe lag ik ook dubbel van het lachen, zoals bij haar moeder die vroeger zei: "Weet je hoeveel lucifers ik daarvoor had kunnen kopen?" (als ze iets duur vond).
Verder valt me maatwerk en de zorgvuldigheid van handelen op bij Lidwien. Ze richt zich volledig op jou en maakt iets dat ook echt bij je past.

Lidwien? Ik zeg DOEN!”

"Dan denk je dat je als ervaren tekstschrijver alles wel weet over taal en tekst en toch weet Lidwien Janssen je nog te verrassen. Haar wekelijkse copywriterecepten zijn toegankelijk, inspirerend en origineel. Alles onderbouwd met theorie en heel veel voorbeelden. En ook al weet je de meeste dingen best wel, de eerlijkheid gebiedt te zeggen, dat de routine er soms wel eens insluipt. Lidwien schudt je wakker en daagt je uit om van het gebaande pad af te buigen en meer van jezelf te laten zien. Niet altijd makkelijk, maar wel zo verfrissend en effectief. "

"Lidwien is gedreven. Actueel, op de hoogte van zaken en alleen goed is goed genoeg. Dan komt er nog een portie humor en zelfspot bij die helpen de zaken te realiseren. En ze is ook niet te beroerd om naar zichzelf te kijken en dus naar jou. Ik geniet altijd van de manier waarop ze schrijft en vertelt. Levendig en zinnig.
To the point."
"De mails die je voor mij geschreven hebt om mijn bestaande klanten uit te nodig voor mijn Profit Workshops, waren top. Toen ik die zelf schreef had ik nauwelijks respons maar met jouw teksten zat mijn workshop in mum van tijd vol. Echt super. Ik kijk uit naar mijn nieuwe site en emailcampagne die je voor mij gaat doen.
"Elke week is het weer een feestje om in de online copywritestudio te zijn. Ik krijg zoveel input en ideeën van Lidwien. De copywriterecepten zelf zijn ook heel fijn om te lezen. Het is zeker niet voor beginners alleen, als je dat misschien denkt. Ik ben al 20 jaar ondernemer. Ik haal er zoveel uit. Ben heel blij!"
"Lidwien heeft met haar enorme bak aan ervaring mij op een aantal cruciale punten gewezen, waardoor ik nu én met meer plezier werk én met meer effect. Ik ben heel blij dat we in relatieve korte tijd een paar wezenlijke punten bespraken die voor mij het verschil maakten."
"Ik ken Lidwien van het schoolplein toen ze nog bij mij in de buurt woonde. En vaak werd ik getriggerd door haar scherpe manier van communiceren, soms op het randje, maar altijd met humor. En zo schrijft ze ook. Een tijd lang schreef ze stukjes op Facebook en daar moest ik dan hartelijk om lachen.
Toen ik op zoek was naar een tekstschrijfster voor mijn website, dacht ik, wie schrijft er nou leuk, luchtig en krachtig? Lidwien dus!

Haar werkwijze? We zijn gaan wandelen, zij luistert en legt daarmee de basis voor mijn teksten. Mijn website krijgt veel complimenten! Kijk zelf maar eens op www.dare2engage.nl. Kies je voor Lidwien? Dan kies je voor helder, scherp en met een knipoog."