Anderen over Lidwien

”Lidwien is een van de meest getalenteerde tekstschrijvers die ik ken. Ze dompelt zich helemaal onder in het onderwerp en de belevingswereld van onze klanten.... terwijl haar schrijfstijl tegelijkertijd ontwapenend, gepassioneerd als to the point is. Ze zorgt iedere keer weer dat zowel haar blogteksten als haar commerciële teksten goed bij onze bedrijfscultuur passen. 
Haar storytellingkwaliteiten zorgen ervoor dat onze klanten iedere keer weer uitkijken naar onze volgende nieuwsbrief. Zeer aan te bevelen."
Eric Janssen
Business Development Swiss Pharmacan Ag
"Wat is ie weer ijzersterk! Ik heb zo'n lol gehad om je verhaal. 
Echt supersterk en goed gedaan!! Heerlijk om te lezen."
Anneke van den Berg
Kindercounselor

“Het dagelijks inboxbombardement aan nieuwsbrieven, gratis-boeken, aanbiedingen en ander gewenst of ongewenste infobesitas, met de deleteknop al klaar voor de start tot… die éne andere spijker-op-zijn-kop-maling van Lidwien Jansen. Je doét lezen. Niet te saai, niet te lang, modern, bij de tijd, met humor en intelligent creatief.”
Josette Berg​
Integral certified Counselor
‘Weet je dat je een van mijn favoriete auteurs bent? Je boek ken ik niet maar je korte stukkies wel. Klasse weer deze.”​
Ellen van den Haak​
Senior Communications Manager Involve​
"Lidwien stelt fijne slimme vragen en weet je op een lekkere manier in actie te zetten. Heel fijne workshop!"
Frida de Koning
trainer| coach stemgebruik congruentie
"Lidwien heeft met haar enorme bak aan ervaring mij op een aantal cruciale punten gewezen, waardoor ik nu én met meer plezier werk én met meer effect. Ik ben heel blij dat we in relatieve korte tijd een paar wezenlijke punten bespraken die voor mij het verschil maakten."
"Lidwien is een enorme powervrouw. Iemand die kansen ziet en er ook vol voor gaat. Ze is altijd bezig met aanscherpen van haar aanbod, ze weet de taal van de doelgroep. Ze is sociaal, betrouwbaar en wil oprecht het beste voor haar klanten. En zoals ik eens grappend tegen haar zei: Lidwien heeft meer ballen dan een voetbal elftal!”
Joella van der Boom​​
Personal Branding Consultant​
"Lidwien is gedreven. Actueel, op de hoogte van zaken en alleen goed is goed genoeg. Dan komt er nog een portie humor en zelfspot bij die helpen de zaken te realiseren. En ze is ook niet te beroerd om naar zichzelf te kijken en dus naar jou. Ik geniet altijd van de manier waarop ze schrijft en vertelt. Levendig en zinnig.
To the point."
"De mails die je voor mij geschreven hebt om mijn bestaande klanten uit te nodig voor mijn Profit Workshops, waren top. Toen ik die zelf schreef had ik nauwelijks respons maar met jouw teksten zat mijn workshop in mum van tijd vol. Echt super. Ik kijk uit naar mijn nieuwe site en emailcampagne die je voor mij gaat doen.
"Lidwien's workshops hebben een fijne persoonlijke sfeer, met een actieve deelname en ruimte voor verhalen. Superonderhoudend en leerzaam!"