Anderen over Lidwien

“Ik lees mee ontzettend veel plezier jouw mails. Erg leuke verhalen en heerlijk om te lezen. Al die gedachten die zijsprongetjes maken, heel herkenbaar. En er zit lijn in, megaknap! Je bent een heel goede communicator.”
Anneke van den Berg​
Master(Kinder)therapeut i.o.
“Ik ben nu al fan van je. Leuk leuk leuk!”​
Oscar Kneppers ​
Founder @origenone (2020) @rockstart (2010) @bright (2005) @emerce (1998) ​
“Het dagelijks inboxbombardement aan nieuwsbrieven, gratis-boeken, aanbiedingen en ander gewenst of ongewenste infobesitas, met de deleteknop al klaar voor de start tot… die éne andere spijker-op-zijn-kop-maling van Lidwien Jansen. Je doét lezen. Niet te saai, niet te lang, modern, bij de tijd, met humor en intelligent creatief.”
Josette Berg​
Integral certified Counselor
‘Weet je dat je een van mijn favoriete auteurs bent? Je boek ken ik niet maar je korte stukkies wel. Klasse weer deze.”​
Ellen van den Haak​
Senior Communications Manager Involve​
"Lidwien heeft met haar enorme bak aan ervaring mij op een aantal cruciale punten gewezen, waardoor ik nu én met meer plezier aan mijn netwerk werk én met meer effect. Ik ben heel blij dat we in relatieve korte tijd een paar wezenlijke punten bespraken die voor mij het verschil maakten."
"Lidwien is een enorme powervrouw. Iemand die kansen ziet en er ook vol voor gaat. Ze is altijd bezig met aanscherpen van haar aanbod, ze weet de taal van de doelgroep. Ze is sociaal, betrouwbaar en wil oprecht het beste voor haar klanten. En zoals ik eens grappend tegen haar zei: Lidwien heeft meer ballen dan een voetbal elftal!”
Joella van der Boom​​
Personal Branding Consultant​
"Lidwien is gedreven. Actueel, op de hoogte van zaken en alleen goed is goed genoeg. Dan komt er nog een portie humor en zelfspot bij die helpen de zaken te realiseren. En ze is ook niet te beroerd om naar zichzelf te kijken en dus naar jou. Ik geniet altijd van de manier waarop ze schrijft en vertelt. Levendig en zinnig. To the point."​
"De mails die je voor mij geschreven hebt om mijn bestaande klanten uit te nodig voor mijn Profit Workshops, waren top. Toen ik die zelf schreef had ik nauwelijks respons maar met jouw teksten zat mijn workshop in mum van tijd vol. Echt super. Ik kijk uit naar mijn nieuwe site en emailcampaggne die je voor mij gaat doen."
"Met Lidwien leer je systematisch netwerken. Haar workshops hebben een fijne persoonlijke sfeer, met een actieve deelname en ruimte voor verhalen. Superonderhoudend en leerzaam!"
"Lidwien is een pittige begeleider die je helpt om over je eigen schaduw heen te stappen."

Gratis

strategiesessie

Een hekel aan netwerken?
Terwijl je weet dat het belangrijk is…
Boek een gratis strategiesessie en laat geen goud meer liggen in je netwerk.

Talk To Us & We’ll Talk To You!