Business still life concept

Van dit soort filmpjes word ik altijd heel zenuwachtig….

Meer! Meer! Sneller ! Pas op je verliest je productiviteit!

Ik krijg een heel zenuwachtig gevoel als ik kijk naar dit filmpje van Jordan Peterson. Over hoe we onze uren verspillen. En dat we met ons allen veel productiever kunnen zijn.

Wat mij betreft gaat het niet over sneller en meer.
Maar over effectiever zijn. Dat doe je door bewust te zijn. Productiever zijn is vooral een bewuste handeling maken. En absoluut niet harder en meer werken. Want dat is een race naar de bodem. En zoals Peterson zegt: “ er zijn 7 miljard mensen – ik denk nu bijna 8 miljard?- in de wereld”

Met wie connect je en wat breng je?

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.