HET SHAKER® 90 DAGEN PROGRAMMA van LIDWIEN JANSEN

COPYWRITING & STRATEGIE

Worden je mails en blogs niet gelezen?
Heb je moeite met het vinden van goede content?
Is het iedere keer een worsteling?
Wil je nieuwsbrieven die 10 keer zo vaak gelezen worden?
Lees even verder...

Stop het content dumpen
Start met high level content

9 redenen om het ánders te doen

 • Omdat je wel een nieuwsbrief hebt, en je je relaties regelmatig mailt. Misschien wel vaker. En je ook zichtbaar bent op socials.
  Maar daar te weinig of nul respons op krijgt. De CTR moét beter. Je doet het niet voor Jan met de korte achternaam.
 • Omdat je loze verkooppraatjes zat bent. En je ook wel snapt dat, als je het echt goed aanpakt, je goud te pakken hebben.
 • Omdat je eigenlijk geen idee hebt hóe, maar wél wil opvallen met een heldere communicatiestrategie in al het online geweld.
 • Omdat je misschien wel schrijft (of laat schrijven) maar niet weet hoe je het kunt volhouden, op een fijne manier. Omdat je geen tijd hebt. Of geen inspiratie.
 • Omdat je zelf niet meer weet hoe je opvallende campagnes maakt. Maar wel wilt weten hoe je dat op een slimme manier aanpakt. Een manier die jouw klanten snappen.
 • Omdat je snapt dat storytelling belangrijk is, maar je je ook wel realiseert dat dat slechts één stukje van de puzzel is.
 • Omdat je begrijpt dat het slim is om het strategisch én praktisch aan te pakken, maar je ook niet wil dat het je bakken met tijd en dus geld gaat kosten.
 • Omdat je nog niets doet met alle kennis die je hebt. Al die webinars die je gezien hebt, al die trainingen. En een stok achter de deur wil hebben om het serieus aan te pakken.
 • Omdat je snapt dat slim online contact veel klanten - en nieuwe klanten- en veel winst oplevert.

Stop het content dumpen
Start met een high level contentstrategie

HOE WERKT DE SHAKER®?

Heel eenvoudig.
Je krijgt van mij in 90 dagen 13 video's met 13 copywriterecepten. Direct toepasbaar.
Én je krijgt een jaar lang toegang tot mijn online copywritestudio waarin ik wekelijks met je meedenk en meeschrijf.

De video's zijn heel concreet en lekker praktisch.
Met een beetje theorie:

1 format voor het scherp formuleren van je aanbod | 1 format voor het formuleren van een bijdehante belofte form | 1 format voor de beste CTA (call to action) (die de meeste ondernemer veronachtzamen) |1 format voor je verkooppagina| 1 format voor je landingspage| 1 format met 3 scripts voor videos (waaronder mijn befaamde Kerstvideorecept | 1 Format voor testimonials | 2 formats met een checklist voor storytelling |1 format met 10 titelformules |1 format met een een Linkedincopywriterecept |1 format voor een emailcampagne (7 mails)

En als EXTRA ontvang je van mij 4 creatieve formats voor promotiecampagnes op maat voor jou (en vergeet het Black Friday Clichégeweld)

In de online copywrite-studio help ik je met jouw tekst. Ik denk met je mee. Tweak ik de tekst die je in gedachten had. Zodat hij wél gelezen wordt. Of je video wél bekeken. Elke week nieuwe praktische tips en inspiratie.
Kennis vergaren gecombineerd met praktisch oefenen. Waarmee je ontdekt hoe je communiceert als een prof.

Als je kiest voor het SHAKER-VIPprogramma gaan we ook samen aan de slag gaan met waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Een nieuwe website. Een promotiecampagne. Content voor social media. Ik schrijf met en voor je die middag en vertaal jouw doelstellingen in een slimme communicatiestrategie.

Alles In jouw tempo. Met jouw toon of voice. Want wie kent jouw klanten en business nu het beste? Jij toch?

*met uitzondering van schoolvakanties.

Op Linkedin zag ik een aanbod van Lidwien langskomen voor een periode van 6 weken waarin je "recepten" ontvangt voor verbetering van je zakelijke communicatie op social media. Het sprak me aan dus ik hapte meteen toe. Zo kwamen wekelijks de tips & tricks bij me binnen, in de vorm van copywriterecepten.
Opvallend goed verzorgde, uitgewerkte thema's waaronder 'gebruik clichés', woorden die je wel en die je niet moet gebruiken, 'Saaie Stuff' en nog véél meer.
Je kunt er meteen mee aan de slag. Af en toe lag ik ook dubbel van de lach zoals bij haar moeder die vroeger zei: "Weet je hoeveel lucifers ik daarvoor had kunnen kopen?" (als ze iets duur vond).
Verder valt me maatwerk en de zorgvuldigheid van handelen op bij Lidwien. 
Ze richt zich volledig op jou en maakt iets dat ook echt bij je past.

Lidwien? Ik zeg DOEN!”

- mr. Joyce Paashuis | www.rechtbijarbeid.nl -

Elke week is het weer een feestje om de in online copywritestudio te zijn. Ik krijg zoveel input en ideeën van Lidwien. De copywriterecepten zelf zijn ook heel fijn om te lezen. Het is zeker niet voor beginners alleen, als je dat misschien denkt. Ik ben al 20 jaar ondernemer. Ik haal er zoveel uit. Ben heel blij!"

Jose Glas-Deken, www.joseglas.nl

Dan denk je dat je als ervaren tekstschrijver alles wel weet over taal en tekst en toch weet Lidwien Jansen je nog te verrassen. Haar wekelijkse copywriterecepten zijn toegankelijk, inspirerend en origineel. Alles onderbouwd met theorie en heel veel voorbeelden. En ook al weet je de meeste dingen best wel, de eerlijkheid gebiedt te zeggen, dat de routine er soms wel eens insluipt. Lidwien schudt je wakker en daagt je uit om van het gebaande pad af te buigen en meer van jezelf te laten zien. Niet altijd makkelijk, maar wel zo verfrissend en effectief. 

Margo van Vlierden, www.mach3-communicatie.nl -

SHAKER®VOOR IEDEREEN

Ik heb 2 opties voor je: Het SHAKER®90 dagen strategieprogramma en het SHAKER®jaaraarprogramma VIP.
Alle prijzen exclusief BTW.

SHAKER®90 dagen strategieprogramma

 • In 90 dagen 13 video's met 13 copywriterformats. Direct toepasbaar.
 • 1 jaar lang toegang tot mijn online copywritestudio waarin ik met je meedenk en meeschrijf.
 • Wekelijks toegang tot de online SHAKER®copywritestudio
 • 2 VIP-middagen ben ik toegewijd aan jou. In een klein groepje aan de slag met jouw communicatie (website, mailings, nieuwsbrieven, social media, presentaties enzovoort)

  €2000
  (3 termijnen mogelijk )

IK MELD MIJ AAN

SHAKER®90dagen
VIP-strategieprogramma

 • In 90 dagen 13 video's met 13 copywriteformats. Direct toepasbaar.
 • 1 jaar lang toegang tot mijn online copywritestudio waarin ik met je meedenk en meeschrijf.
 • Wekelijks toegang tot de online SHAKER®copywritestudio
 • 2 VIP-middagen ben ik toegewijd aan jou. In een klein groepje aan de slag met jouw communicatie (website, mailings, nieuwsbrieven, social media, presentaties enzovoort)

€3000 (3 termijnen mogelijk )

IK MELD MIJ AAN

Lidwien is een van de meest getalenteerde communicatiemensen die ik ken.
Ze dompelt zich helemaal onder in het onderwerp en de belevingswereld van onze klanten.. terwijl haar schrijfstijl tegelijkertijd ontwapenend, gepassioneerd als to the point is. Ze zorgt iedere keer weer dat zowel haar blogteksten als haar commerciële teksten goed bij onze bedrijfscultuur passen. Haar storystellingkwaliteiten zorgen ervoor dat onze klanten iedere keer weer uitkijken naar onze volgende nieuwsbrief. Zeer aan te bevelen.

Eric Janssen, Business Development at Swiss PharmaCan Ag

GA IN DIE SOEP SLAAN!

Ik was de jongste thuis en mijn broers zijn opgegroeid tijdens de Vietnamoorlog. Het ging thuis altijd over politiek. Maar ik kwam er niet tussen, om iets te zeggen.
Op een dag heb ik op zondagavond in de soep geslagen. In de tomatensoep, en geroepen: "Ik wil ook wat zeggen!" Tomatensoep over de nieuwe stropdas van mijn vader. Toen werd ik naar boven gestuurd. Huilen! Daarna ben ik heel braaf geworden. Ik heb mijn mond gehouden. Dat heb ik jarenlang volgehouden. Totdat ik een van de beste copywriters van Nederland tegenkwam. Ik stuurde nooit nieuwsbrieven. Daarna ben ik heel vaak gaan mailen. Ik moest altijd erg om de mails van mijn coach lachen. "Aha, maar nou kan ik eindelijk eens een keer mijn eigen geluid laten horen. "
Want als copywriter heb ik al zoveel geschreven voor anderen en dan moest ik me altijd inhouden en keurig zijn. Bij grote bedrijven werden mijn stukken soms helemaal omgegooid, als de directeur het had laten lezen aan zijn vrouw. Ik heb mijn pittigheid terug. Het werd tijd dat ik mijn eigen geluid laat horen. Mijn visie mag er zijn. Dat is mijn passie voor jou! Laat het zien! Ga in die soep slaan dan! Je bent toch geen grasspriet? 
Mensen zijn soms hun hele leven braaf, dat begint al op de kleuterschool. Voor je het weet ga je als ondernemer braaf mee met de stroom. Maar heb je dan ook echt geleefd? Het leven is ontzettend kort. Doe er iets mee. Laat je eigen geluid horen. Wees uitgesproken. Zodat je mensen krijgt die voor je zijn en mensen die tegen zijn. Dat is veel beter dan een of ander glad verkoopverhaal.

Teksten die triggeren volgens de SHAKER®methode

Goede copywriting gaat niet over schrijven zoals je vroeger op school hebt geleerd.  Het was nuttig voor je eindexamen. En voor het Groot Dictee der Nederlandse taal. Het gaat ook niet over 'mooi' schrijven.
Ik werk volgens de principes van de SHAKER methode.
En dat ontdekken de klanten met wie ik werk.

Ontwikkeld op basis van mijn 30 jaar lange ervaring en ontelbare trainingen die ik heb gevolgd bij de beste mensen ter wereld.

GOEDE COPYWRITING:

VERLEIDT

Goede copywriting maakt gebruik van het slim toepassen van gedragspsychologie. Het creëren van verlangens. Wij mensen hebben allemaal een paar universele basisverlangens waar goede copywriting in een slimme communicatiestrategie gebruik van maakt.

maakt gebruik van
HET ONBEWUSTE

Ons verstand doet pas achteraf een duit in het zakje. Het is belangrijk daar gebruik van te maken. (En nee, dat is niet onethisch, dat is slim, als je jouw fantastische dienst of product wil verkopen)

AMUSEERT

We willen entertained worden. Ons brein is erop ingesteld: verhalen die amuseren! Daarom kijk je stiekem naar wat die BN'er heeft gedaan bij de formule 1.Of wat die politicus nu weer heeft uitgevreten. De teksten die uitleggen halen het niet bij teksten die amuseren. Logisch toch? De onderwijzer verdient ook minder dan de entertainer. Waarom blijf jij gortdroge info verspreiden?


Ik ben nu al 
fan van je. 
Leuk, leuk, leuk!

Oscar Kneppers ​
Founder @origenone (2020) @rockstart (2010) @bright (2005) @emerce (1998) ​

IK DOE MEE MET JE SHAKER®90 DAGENPROGRAMMA

DE SHAKER®-METHODE

De SHAKER®-methode heb ik ontwikkeld op basis van mijn tientallen jaren ervaring en tallozetr trainingen die ik heb gevolgd van de beste mensen ter wereld. Nederlanders en Amerikanen.

De beste trainingen om te groeien wat betreft omzet en verkoop.
Verkooptrainingen. Presentatietrainigen. Copywritetrainingen. Communicatietrainingen.

Iedereen kan schrijven en iets 'communiceren'.
Maar schrijf je ook zo dat je verkoopt?
Ik heb het beste van het beste wat ik geleerd heb, in een methode gegoten.
Zodat jij er profijt van hebt.

Ik heb het vastgelegd in COPYWRITE-formats. En video's.
Recepten die elke ondernemer kan toepassen.

13 video's en 13 copywriteformats.1 jaar lang toegang tot mijn online copywritestudio.
Waar we samen mee online aan de slag gaan.

Een communicatiestrategie heerlijk praktisch. Met een tekst die zo goed is...
Net alsof je een prof copywriter en communicatiestrateeg hebt ingehuurd.

01

SCHERP

De meeste copy is zo droog als gort. Of zijn het andere uiterste:supercommercieel. 
9 van de 10 mails belanden daarom in de prullenbak of worden niet eens geopend. De SHAKER®-methode daagt je uit in je teksten een visie te laten zien. Heel concreet, pittig en zonder vaagtaal of conceptuele vergezichten. Maar lekker pittig en scherp.

02

HUMOR
We willen allemaal geamuseerd worden. Maar niet iedereen is een standup comedian. En over wat geestig is verschillen gelukkig echt de meningen. 
De SHAKER®-methode laat je ontdekken hoe je je eigen stem kunt laten horen. Want scherp is leuk, alleen met humor werkt het.

03

ACTIE
Teksten hebben energie en actie nodig zodat je klanten en leads in beweging komen. Gaan kopen. Omzet genereren. Copywriting zonder actie is zinloze copywriting. De SHAKER® methode laat je ontdekken hoe je teksten schrijft die verkopen zonder te verkopen. Schudt op en zet klanten in beweging. En laat je zien wat een echte CTA is.

04

KLANTEN
De SHAKER®-methode draait om jouw klanten. En jouw aanbod. Dat een oplossing biedt voor jouw klanten. Vanuit het perspectief van jouw klanten. Zonder vaagtaal of verkooppraat. Hoe bereik je klanten zodat dat ze misschien wel levenslang klant bij je worden?

05

ENERGIE
Een lezer proeft de 'excitement'. Mails met vaart, met een wauw-gevoel. Dàt wil je laten ervaren in het hoofd van je klanten.
Met de SHAKER®-methode schroef je het energieniveau van je mails, blog, social post en websites omhoog. Maak je extreem opvallende mails. Zodat je CTR omhoog gaat en je niet voor Jan met de korte achternaam teksten maakt.

06

RESULTATEN
Resultaat is waar het om draait. Mails die 10 keer zo vaak gelezen worden. Je omzet vervijfvoudigen. Soms in één keer. Door een perfect videoscript. En soms wat langer, omdat klanten je nog moeten leren kennen. Know, like, trust, het is een proces, maar met de juiste teksten die ráken door het scherm heen, gaat dat lukken. SHAKER® draait om resultaat. Want geheid dat er een moment komt dat klanten gaan kopen.

WAT LEVERT HET OP?

certificate

NIEUWSBRIEVEN
die 10 keer zo vaak gelezen worden

De meeste nieuwsbrieven hebben een te lage openingsrate. Zijn te flauw, te vaag en te vlak. Inwisselbaar. Ze zouden net zo goed door je concurrent geschreven kunnen zijn.
Met de SHAKER®-methode worden je nieuwsbrieven 10 keer zo vaak geopend en gelezen. Omdat je jezelf laat zien. De vent is de tent en de vrouw is wauw. Dat werk.

handshake-heart

LEADS EN KLANTEN, die blijven en terugkeren

Omzet.
Klanten.
Die 't liefst levenslang blijven.
Die terugkeren.
Die fan van je zijn.

Die je aanbevelen in hun netwerk. Die van je gaan houden.

Een fijne schare fans. Die weten waar jij voor staat. Die weten waar voor ze jou kunnen inhuren.

floorplan

AANDACHT
door opvallende communicatie

Opvallen.
Campagnes die je klanten doen opwippen van de stoel. Die je communicatie liken en delen. Een wenkbrauwtje leuk doen fronsen soms misschien.
Door het onderwerp en de manier waarop je schrijft.

Omdat jij jezelf laat zien en je je laat kennen.

ribbon

ZICHTBAARHEID
door je niet meer te verstoppen

Zichtbaarheid op socials is voor de meeste ondernemers leuk voor hun ego. Dopamine door duimpjes omhoog.

Maar onder de streep moet het geld opleveren. En doet het dat bij jou?
Val je op bij groepen en mensen die er voor jou toe doen?
Komen ze in actie?
Levert het succes in je business?

IK DOE MEE MET JE SHAKER®90 DAGENPROGRAMMA 

"Vaak werd ik getriggerd door Lidwien's haar scherpe manier van communiceren, soms op het randje, en altijd met humor. Een tijd lang schreef ze stukjes op Facebook en daar moest ik dan hartelijk om lachen. Dus zoek ik op zoek was naar een copywriter voor mijn website dacht ik: wie schrijft er nu leuk, luchtig en krachtig? Lidwien dus!

Annetje Suorsa, Coach,Teamcoach, Leiderschapscoach, Teamontwikkeling

Lidwien denkt en kijkt niet alleen mee. Maar laat je zien hoe jij jezelf je kracht kan gebruiken in wat je wilt bereiken. Ze zet je een spiegel voor bij hetgeen jij denkt nodig te hebben. Eerlijk, professioneel, niet alleen geblaat, je ziet resultaat! En, niet geheel onbelangrijk, naast serieus zijn, is haar positiviteit en vrolijk karakter heel fijn om mee te werken.

Saïda Ahdour, Auteur van
'Ik wil geen keuze maken'


“Een tekst die binnenkomt. Beeldend, verhalen en mèt de nodige pit en flair. Lidwien kruipt in jouw persoonlijkheid, in jouw product en in jouw bedrijf.
Scherpzinnig, ieder woord gericht en to the point. In mijn geval: 'Geen plamuur maar zichtbaarheid!" Voor herhaling vatbaar. Dank je wel Lidwien.Gigi Bowmer,
Zichtbaar On & OfflinePersoonlijk Make-Up Advies en Training voor Ambitieuze Vrouwen.

"Ik lees met ontzettend veel plezier jouw mails. Erg leuke verhalen en heerlijk om te lezen. Al die gedachten die zijsprongetjes maken, heel herkenbaar. En er zit lijn in, megaknap! Je bent een heel goede communicator.”

Anneke van den Berg, Master(Kinder)therapeut i.o.

Weet je dat je een van mijn favoriete auteurs bent? 
Je boek ken ik niet maar je korte stukkies wel. 
Klasse weer deze.”​


Ellen van den Haak
Senior communications manager Involve


“Het dagelijks inboxbombardement aan nieuwsbrieven, gratis-boeken, aanbiedingen en ander gewenst of ongewenste infobesitas, met de deleteknop al klaar voor de start tot… die éne andere spijker-op-zijn-kop-maling van Lidwien Jansen. Doe  doét je lezen. Niet te saai, niet te lang, modern, bij de tijd, met humor en intelligent creatief.”

Josette van den Berg
(Integral certified counselor
)

Ontmoet Lidwien

Eigenaar van Lidwien Jansen Communicatie.
Waar ik organisaties help met heldere communicatie en slimmer communiceren dan je concurrent.
Het juiste verhaal voor jouw doelgroep. En waarin ik je begeleid met je communciatiestrategie, je zichtbaarheid en bereik op social media, communicatie, presentatie, het verbeteren van je website en het vergroten van je netwerk.

Ik schrijf mijn hele leven. Blogs. Boeken. Speeches. Magazines. Al sinds ik een jaar of tien was.
Toen noemde ik het 'werkstukjes'. Ze overleefden elke verhuizing.
Net als
het briefje van een hoofdredacteur dat ik "schreef als Carmiggelt."
En die van een hoofdredacteur in Zeeland die mij graag aannam.

De school voor uitgeverij lonkte. Maar ik ging Nederlands studeren. En Geschiedenis van de Pers Propaganda en Openbare mening aan de Universiteit van Amsterdam.

Mijn hele leven heb ik in communicatie gewerkt: magazines opgezet, bladen geredigeerd, eindredactie gevoerd, perscontacten gedaan, websites opgezet en naams- en identiteitstrajecten met veel plezier en succes begeleid.
Van technische bedrijven tot overheidsorganisaties en van retail tot start ups.
En geschreven wat jan en alleman wilde.
Terwijl het zo belangrijk is om je eigen geluid te laten horen.

Mijn hoogtepunten:

 • Jongste hoofdredacteur ooit in een gigantisch mannenbedrijf. Alwaar ik als 30-jarige gelijk een calamiteit met veel pers en camera's op een zondagmiddag in mijn uppie in goede banen moest leiden
 • 4 naams- en identiteitstrajecten begeleid
 • Managementsoap voor www.managementsite.nl over het kantoorleven in 12 delen.
 • Publicatie 'start stopping now' een boek over een nieuwe methode om te stoppen met roken.
 • Vertaling en uitgave van Nederlandse vertaling van ‘3 laws of performance’, managementboek nummer 1 op bestsellerlijst Amazon, 2009. (www.threelawsofperformance.com)
 • 2 ondernemers die ik succesvol heb begeleid met hun boek.
  Met mooie publiciteit voor hen in het Algemeen Dagblad en Vrouw van de Telegraaf.
 • Online boekprogramma voor ondernemers die aan de slag willen met hun boek en businessmodel: 4 boeken verschijnen in 2021.
 • Oprichter van de Facebookgroep '20.000 vrouwen zijn het wachten beu' dat druk moest zetten op een uitvoeringsmaatregel van de minister van Sociale Zaken. Met succes en veel free publicity, waaronder mijn optreden bij EenVandaag.
 • Co-founder van SMPL-international, een startup die het gezonde verstand terug in onze voeding wil brengen.
 • De SHAKER®-methode. Die ik heb ontwikkeld omdat ik zie hoe ondernemers worstelen met hun communicatie. Daar veel tijd mee kwijt zijn, zonder het bijbehorende resultaat. Niet iedereen heeft het budget om voor elk woord een copywriter en communciatiestrateeg in te huren.
  Met de SHAKER®-methode ontdek je de formules die copywriters en communicatiestrategen wereldwijd gebruiken.
IK WIL HET SHAKER®90 DAGEN PROGRAMMA

ANDEREN OVER LIDWIEN

"Lidwien is een enorme powervrouw. Ze is altijd bezig met aanscherpen van haar aanbod, ze weet de taal van de doelgroep. Ze is sociaal, betrouwbaar en wil oprecht het beste voor haar klanten. En zoals ik eens grappend tegen haar zei: Lidwien heeft meer ballen dan een voetbalelftal!”

Joella van der Boom​​
Personal Branding Consultant

"Lidwien is gedreven. Actueel, op de hoogte van zaken en alleen goed is goed genoeg. Dan komt er nog een portie humor en zelfspot bij die helpen de zaken te realiseren. Ik geniet altijd van de manier waarop ze schrijft en vertelt. Levendig en zinnig. To the point."​

Marieke van der Sluis
Loss and transition coach

De mails die je voor mij schreef om mijn bestaande klanten uit te nodigen voor mijn Profit Workshops, waren top. Toen ik het zelf deed had ik nauwelijks respons maar met jouw teksten zat mijn workshop in mum van tijd vol. Ik kijk uit naar mijn nieuwe site en emailcampagne die je voor mij gaat doen."

Eric Plantema
Accountant en Profit First Expert

Ik heb zo weinig tijd voor zoveel dingen. Dus ik neem me steeds voor om jou te negeren.
Maar het lukt niet.
De titels trekken me erin. Soms kan ik me nog een uurtje inhouden.
Maar zoals deze… tja… ik ging nu de computer uitzetten. Zit ik toch weer te lezen. En ik had mezelf nog wel opdracht gegeven om me uit te schrijven bij je 😊

Meta Groot Antink, marketeer

Voor je verder klikt, even dit...

01

Waarom traditioneel te werk gaan, je niet helpt

Die maandelijkse nieuwsbrief van je, met de gortdroge verkoop informatie, wordt die nog een beetje lekker gelezen? Levert het wat op?
En dan dat #bedrijfsfilmpje, dat filmpje dat de lading dekt van je bedrijf.
Handen vol geld heeft het gekost heeft. Maar best wel saai. En al weer verouderd.
Of je #blog waarin je je klant verveelt met al je #features en #voordelen. 
Dat ben jij toch zeker niet?
Nee toch? Of wel? 
Het is allemaal keurig netjes. Goed gemaakt. Professioneel.
Maar wel erg zoals het hoort. Erg klassiek en traditioneel.
Maar je raakt het hart niet van je publiek. Ze gaan liever Netflixen dan jouw #nieuwsbrief lezen of je saaie video bekijken.
Traditioneel en orthodox te werk gaan, is zonde van je geld.

02

Waarom iedereen 'gewoon' kan schrijven

Gewoon schrijven is nog niet zo gewoon. Ik schrijf al mijn hele leven. En aan loze woorden, heb ik een hekel aan. Het "ik maak je dromen waar' en "het stuk zelfconceptie-verheldering waardoor het ik beeld een 'stuk beter wordt gepercipieerd." Of een klant die aandacht vraagt voor een "werkgerelateerd probleem." 
Ik ben er allergisch voor geworden. En de meeste lezers ook.  
Het is marketing bullshit, de 13- in-een-dozijnpraat. 

Ik zal je dan ook behoeden hiervoor en je uitdagen zo concreet en simpel mogelijk zaken neer te pennen. 
Op een leuke manier uiteraard. Praktisch. 
Woorden die raken, daar gaat het om. 
Die je doen lachen. Of ontroeren. 
Dat is allemaal niet zo heel ingewikkeld. 

"Ja Lidwien jij hebt makkelijk praten" hoor ik je zeggen.
"Jij schrijft al je hele leven." 
Ja dat is zo, maar ik heb het ook geleerd. 
Eigenaardigheidjes. Leuke dingen. Die jij ook simpelweg kunt toepassen.
Je ontdekt het met mijn methode, het beste van copywriters en communicatiestrategen ter wereld
En het is nog leuk ook.

03

Waarom je niet met mij moet werken als je...

Je kop niet boven het maaiveld uit wil steken.
Je altijd veilig aan de overkant wil raken.
Je de controle niet wil verliezen. Je wil blijven doen wat je concurrent ook doet. Je niet uitgedaagd durft te worden. Kortom, je wilt blijven doen wat je doet.

Ik schrijf alléén voor ZZP'er,  MKB'ers en startups.
Omdat jij als zelfstandig ondernemer het meeste lef hebt.
Ondernemers zoals jij laten de economie draaien. Je het zout der aarde bent. Je zorgt voor vernieuwing. Je schuift niets af op een ander. je neemt risico. Ik hou ervan!
Ik schrijf alleen voor je als je het lef hebt om het net ff ánders te doen. Slimmer.  

KEIHARDE OMZET MET SLIMME COPYWRITING

Met de SHAKER®methode van Lidwien Jansen Communicatie

IK DOE MEE MET JE 
SHAKER®90 DAGEN PROGRAMMA

Alleen als je omzet wilt met je nieuwsbrieven, je blogs, je posts