Effectief en beter communiceren met je netwerk met Lidwien

Hi, mijn naam is Lidwien Jansen

Ik ben een superconnector en heb een communicatietrackrecord van 25 jaar. Overal waar ik kom bouwde ik zakelijke netwerken. 

Ik had als eerste in Nederland een groot team in een organisatie met transformationele trainingen. Ik had niet door dat dat uitzonderlijk was. Het was een tijd toen mensen nog begonnen met bewustwording. 

Ik bouwde voor een Amerikaans bedrijf van scratch een netwerk van 3500 ambassadeurs en had daar een van de hoogste leiderschapsposities wereldwijd.
Ik heb communicatie gedaan voor grote industriële bedrijven als Tata Steel en Strukton. 

In het Europees Parlement. Voor dienstverleners als Randstad Holding en Ahold. Op de Haagse Hogeschool en voor non profit instellingen.
Ik weet netwerkmogelijkheden te vinden bij ieder contact dat ik maakt.

Die kennis en ervaring zet ik graag in.
Ik ben kritisch.
Wanneer ik iets nieuws zie nu dan denk ik vaak: ‘leuk, maar waar zit de hardcore content”?.

Iets moet supergoed zijn wil ik het aanbevelen of volgen of maken…
En ik hou ervan daar verhalen te vertellen. Want die onthoud een mens.
Simpele content gooien we nu eenmaal in de mentale prullenbak.

Ik weet hoe je toegankelijk en goed kunt schrijven. Met impact.
Zowel in korte teksten, als in blogs en boeken.

Ik ben een nieuwsgierige gepassioneerde communicator en lees dagelijks over communicatie en branding, persoonlijke ontwikkeling. 

Waarom Lidwien? Omdat ze schrijft zoals zij is. Gedreven. Gepassioneerd. Actueel op de hoogte van zaken en alleen goed is goed genoeg. Dan komt er nog een portie humor en zelfspot bij die helpen de zaken te relativeren. En ze is ook niet beroerd om kritisch naar zichzelf te kijken en dus ook naar jou. Ik geniet altijd van de manier waarop ze schrijft. Levendig en zinnig to the point.
Marieke Versluis
Loss and transition coach

In de media

Ik weet mensen te verbinden. Soms ook als actievoerder omdat ik verschil wil maken voor mensen bij onrecht. Ik richtte een community op voor 20.000 zwangere ZZP’ers die geen zwangerschapsverlofuitkering ontvingen en vertelde erover bij Een vandaag.

Als spreker

Ik spreek heel graag over netwerken en verbinden. Bij mij geen conceptuele intellectuele vergezichten. Maar lekker praktisch. Grappig, provocatief en pittig. Geen content dumping maar verhalen die blijven hangen.

Je kunt mij hier boeken. (zijspreekt)

Gratis

strategiesessie

Een hekel aan netwerken?
Terwijl je weet dat het belangrijk is…
Boek een gratis strategiesessie en laat geen goud meer liggen in je netwerk.

Talk To Us & We’ll Talk To You!