Gratis webinar: je boek als marketinginstrument

Een boek schrijven én er geld mee verdienen.
Je expertstatus met en boek verstevigen is mooi.

Maar nog mooier is het als je er harde knaken mee verdient. Nog voordat je een letter op papier hebt.

Ik hoef niet verder te lezen.

Want ja, ik wil een boek.
Meer omzet.
Meer zichtbaarheid.

Ik schrijf me dus nu meteen in voor je gratis webinar,
aanstaande woensdag om 13.00 uur.

Effectief en beter communiceren met je netwerk met Lidwien

Veel mensen dromen van een boek.  Voor veel ondernemers kan het een ultieme vorm van marketing zijn.  En terecht. Een boek opent deuren. Je wordt gezien als expert. Een boek verstevigt je reputatie.  Ik zeg altijd: “een boek is de bouillon waar je heerlijke marketinghapjes maakt. Je  kunt er eindeloos uit putten voor al je marketing”. 

Veel werk? Dat valt reuze mee. Ik leer je een structuur waarmee je binnen 90 dagen je boek kan schrijven. En ik heb ook een manier om zonder groot budget je boek te financieren!

Hi, mijn naam is Lidwien Jansen

 Ik ben communicatie-adviseur, superconnector en schrijver.
Ik leer mensen communiceren en schrijven en begeleid ondernemers bij het maken  van hun boek. Van idee voor het boek tot verkoop ervan. 

Al meer dan 25 jaar werk ik met en voor ondernemers om het verhaal te vertellen waar zij de woorden niet voor kunnen vinden.  

Ik help ondernemers hun boek te plannen, schrijven, publiceren, uitgeven én verkopen. Want een boek voor op de plank? Dat is zonde van je geld. 

Ik doe dat online in een besloten leeromgeving en individueel.

Dit doe ik:

Ik help jou graag je boek te maken. Een boek dat impact heeft.  Ik zorg dat je je doel haalt en je een boek  hebt dat er toe doet voor jou en je doelgroep. Ik heb een  besloten online groep waarin ik mensen en ondernemers help met hun boek. Laat een boek werken voor jou en de mensen die er voor jou toe doen. En haal meer omzet binnen. 

Hoe?

Wat levert het je op?

Met de juiste planning, structuur, doel en doelgroep is een boek schrijven makkelijk

Een boek verstevigt je reputatie

Een boek: de ultieme bouillon voor al jouw marketingactiviteiten

Een boek schrijven hoeft niet ingewikkeld te zijn

Effectief Relatiemanagement
91%

Een boek schrijven is een klusje. Maar als je een boek goed plant en je doelgroep en ideale lezer bepaalt, hoeft het niet ingewikkeld te zijn. Weet je wat voor soort verhaal je gaat vertellen? Jouw research? Jouw persoonlijke verhaal? Jouw advies?  

Ik help je nadenken over de fundamenten. En als je dan vervolgens met mijn structuur aan de gang gaat kun je lekker intuïtief gaan schrijven. Ik zeg niet dat het een fluitje van een cent is, maar met mijn structuur maak je het jezelf wel duizend keer makkelijker.  Geleerd van een Amerikaanse goeroe. Zodat je niet met die blanco pagina’s of die flardes aan stukken tekst blijft zitten in je computer. 

De bouillon voor al je marketing

Effectief strategisch netwerken
95%

Met een boek kan je zoveel meer doen dan zonder.  Een boek opent deuren. Je wordt gezien als auteur. Je kan makkelijker lezingen geven. Je werft makkelijker klanten. Je versterkt je personal  brand. Je hebt een visitekaartje waar je ‘u’ tegen zegt.  

En……:Je hebt een geweldige bijna onuitputtelijke bron waarop je steeds kunt teruggrijpen als het gaat om je marketing! Je kunt er wel 10 -ebooks eruit halen. Misschien wel twintig. 1001- social media posts. Een boek is zoveel meer dan een boek. Mits je het goed aanpakt en onderdeel laat zijn van je marketingstrategie of er direct een marketingstrategie aan koppelt.

Effectief en beter communiceren met je netwerk met Lidwien

Ja, ik wil een boek. Meer omzet. Meer zichtbaarheid.

Ik meld mij aan voor
het gratis webinar
voor mijn boek !
Elke woensdag om 13.00 uur

Resultaat:

Gratis

strategiesessie

Een hekel aan netwerken?
Terwijl je weet dat het belangrijk is…
Boek een gratis strategiesessie en laat geen goud meer liggen in je netwerk.

Talk To Us & We’ll Talk To You!