Mevrouw Varkenspootje is een wijze vrouw

Ze at veel. Inderdaad. En vooral als het tegen zat.
Investeerders die het lieten afweten. 
Haar fabriek die afbrandde. 
Medewerkers die ze uit de goot had gehaald en naar haar grootste concurrent overliepen.   

Totdat Mevrouw Varkenspootje, zoals ze door haar concurrent genoemd werd, zichzelf een keer in de spiegel zag eten.
Maar ze herpakte zich. Zoals ze zich heel vaak herpakte. 

Mevrouw Varkenspootje is Madame CJ Walker. 
De eerste vrouwelijke selfmade miljonair. Van Afro-Amerikaanse wasvrouw tot eigenaar van een schoonheidsimperium. 

Afgelopen weekeinde heb ik de serie over haar gekeken met onze dochter. A feel good movie. Maar ook een serie die mij aanzette om vooral door te gaan. Niet op te geven. Nooit. En ook soms vasthoudend te zijn vooral als de verleidingen er zijn. 

De man van Madam CJ Walker had haar bedrogen met een van haar beste medewerkers.
Maar kwam op hangende pootjes terug. Met een briljanten ring. Of ze het goed konden maken?

Natuurlijk niet. 
Never go back to what you’ve broken by. 
Of zoiets. 
Een vrouw naar mijn hart. 

Inderdaad, nooit teruggaan naar datgene wat je gekwetst hebt en waar je je ziel en zaligheid in hebt gestopt.

Woensdag 1 april geef ik weer een gratis webinar over hoe je je boek schrijft, publiceert en verkoopt. Je kunt je ook nu inschrijven voor mijn online programma . 10 videolessen voor €37 euro. Hier kun je je opgeven.
Dinsdag 7 april geef ik een webinar over emailmarketing. De andere manier. Geef je plek op via info@lidwienjansen.nl

Wil je op mijn lijst? Dan nog even mijn e-bookje downloaden. Ik weet het, je hebt al misschien 10.000 ebooks. Maar dat gaan we veranderen. Je komt zo wel op mijn lijst waarin ik je lekker materiaal mail. Waar je wat aan hebt.

I

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.