Je droomt ervan een boek te schrijven. Maar waarom eigenlijk?

Veel mensen dromen van een boek. En voor veel ondernemers kan het een ultieme vorm van marketing zijn. Maar is dat écht wel iets voor jou?

Een boek vergt veel tijd. Een ijzeren discipline. En het kost je duiten. En dan: een boek is niet een stapel blogs. Of een stapel faxen om met Youp van ’t Hek te spreken.

Juist vanwege die bezwaren ben je er nooit aan begonnen? Terwijl het wel knaagt…? 

Ontdek of een boek schrijven iets voor jou is. Woensdag 18 maart om 13.00 uur geef ik een gratis webinar, waarbij ik je ga vertellen wat het vraagt om een boek te schrijven. En ook hoé het voor jou als ondernemer kan werken en kan passen binnen je communicatiestrategie.

Zodat je weet waar je aan begint.

Het gaat niet om het schrijven van het boek. Dat je straks een boek hebt dat mooi op de plank staat. Hartstikke mooi en je zult ontzettend trots zijn! Maar je zult iets minder blij zijn als er niets mee gebeurt….. . Als het niet de bestseller wordt die je gedacht hebt. Als het geen nieuwe klanten oplevert. Dan is het zonde van je tijd en geld geweest.

Een boek schrijf je om je reputatie te verstevigen. Dát is mijn uitgangspunt. Want een boek schrijven is leuk. Als het verkoopt nog veel leuker.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.